Title Image

Welkom op mijn blog, leuk dat je hier bent!

Wie ben ik?

Ik ben Evelien, 37 jaar, getrouwd en heb drie zoontjes. Wij houden van kamperen en trekken er dan graag met de tent op uit. De drukte van grote campings trekt ons niet. Rust en ruimte spreken ons meer aan. Natuurlijk waarderen wij een camping extra als de kinderen zich kunnen vermaken, maar een zandbakje en een glijbaantje is (voor nu) vaak al prima.

Mijn werkervaring is voor een groot deel aan toerisme gerelateerd. Meerdere jaren heb ik op de productafdelingen van TUI en OAD gewerkt, waarbij ik onder andere contacten had met accommodatiehouders en teksten voor reisgidsen en internet schreef. Erg leuk, maar wel met één nadeel. Ik zag zoveel leuks voorbij komen. Teveel om af te reizen. Een paar jaar werken voor de reisgids Italië heeft ervoor gezorgd dat we (toen nog zonder kids) een complete rondreis gemaakt hebben door Italië, afgezakt langs de westkust, helemaal naar beneden, Sicilië bezocht en daarna terug via de oostkust naar boven. We waren een dikke maand onderweg en hebben genoten! Een jaar later zijn we weer naar Italië geweest, ditmaal een rondreis gecombineerd met Sardinië. Tja en toen kwam ik met een andere bestemming te werken….Scandinavië. Ik leerde de landen, streken en bezienswaardigheden kennen en het begon al helemaal te leven. Na een bezoek aan IJsland en Zuid-Noorwegen was ik helemaal verkocht! En er is nog zoveel meer dat ik wil zien in deze prachtige landen; kortom meer dan genoeg reizen in de planning.

In mijn blog zul je lezen over mijn reiservaringen van onze eerstvolgende kampeervakantie in Denemarken en van komende reizen naar Scandinavië. Daarnaast zullen deze vijf prachtige landen vast en zeker een goede bron zijn om een gevarieerd blog te maken met nuttige, interessante en relevante informatie over Scandinavië en over kamperen in het algemeen. Volgen kan via deze website of via  Facebook, Twitter en Pinterest.

Veel lees en kampeerplezier!