Zweden, een echt kampeerland!

Stranden, meren en eilanden, maar ook bergen, bossen en ongerepte natuur; Zweden biedt veel afwisseling. Midden in al dit natuurschoon vind je de vele campings van Zweden, met prachtige uitzichten of ideaal gelegen om leuke dorpen en steden te ontdekken. Met een verblijf op een kleine camping sta je dicht bij de natuur, geniet je van de gastvrijheid en beleef je Zweden.

Je hoeft je niet te vervelen in Zweden
Lekker relaxen of juist actief bezig zijn, je kunt hier alle kanten op. Een rustige wandeling of een trektocht door de bergen. Kanoën, kajakken en vissen op het water of een eland of krabsafari. Gezellig struinen door Göteborg, Malmö of Stockholm en samen genieten van een Zweedse fika. Er is voor iedereen, jong en oud, wel iets leuk te doen.

Kleine campings in Zweden
Als je wil kamperen in Zweden heb je de keuze uit diverse type campings, Sommigen hebben veel en luxe faciliteiten, maar de meerderheid van de campings beschikt enkel over de noodzakelijke faciliteiten zonder opsmuk. Dit land en de campings hebben dat namelijk niet nodig, de natuur zorgt voor het extraatje. Je kunt prima kamperen op de kleine campings in Zweden. Om je reis eenvoudig te plannen vind je hier alle kleinschalige kampeerterreinen.

campings gevonden

Sorteer op

Kies km straal: 0
0km
100km
Flogsta Camping, Flogsta camping, Viktoriagatan 44, 872 35 Kramfors, Zweden
Byns Camping & Canoe Tours, Ekshäradsgatan 50, 680 50 Ekshärad, Zweden
Munkebergs Stugor & Vandrarhem, Munkebergs camping / skillervägen, 682 33 Filipstad, Zweden