Title Image

Over KCIS

KCIS staat voor ‘kleine campings in Scandinavië” en is ontstaan uit een voorliefde voor kamperen op kleine campings met als favoriete bestemming de vijf Scandinavische landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland.

Wat biedt KCIS?

De website www.kcis.nl biedt een overzicht van kleine campings in Scandinavië, zodat je gemakkelijk jouw kampeervakantie kunt plannen. Daarnaast biedt het je de mogelijkheid om jouw eigen ervaringen van deze campings te delen met anderen.

Hoe is KCIS ontstaan?

In 2015 stond een kampeervakantie in Denemarken op de planning. Bij mijn zoektocht naar leuke kleine campings kwam ik niet echt ver, of eigenlijk te ver en te diep in het web van internetpagina’s. De gevonden websites toonden maar een paar kleine campings, waardoor ik veel websites moest nalezen. Na veel zoeken en zoeken had ik slechts weinig informatie gevonden en toch was het me gelukt om het overzicht te verliezen.

Het feit dat ik mijn gewenste informatie echter niet zo gemakkelijk op internet kon vinden, heeft mij aan het denken gezet. Het resultaat zie je nu voor je!