Finland, land van de duizend meren

Finland staat bekend om de vele meren en wordt dan ook niet voor niets “Het land van de duizend meren” genoemd. De meren bieden prachtige uitzichten en tal van wateractiviteiten, zoals kanoën, kajakken en vissen. Veel campings liggen aan of dichtbij een van deze mooie meren, waardoor je vanaf de camping kunt genieten van de waterpracht.

Finland biedt meer!
Dit Scandinavische land heeft nog meer te bieden dan alleen meren. In het zuidwesten vind je een grote eilandengroep dat bestaat uit circa 70.000 eilanden. De stranden, de sfeervolle oude dorpjes met houten huisjes en oude kerken en uitgestrekte natuurgebieden bieden een fantastisch decor voor een kampeervakantie. Helsinki in het zuiden en Lapland in het noorden mag je ook zeker niet missen.

Rondreis langs kleine campings
Finland is door de verschillende landschappen uitermate geschikt voor een rondreis langs campings. Wildkamperen mag ook, maar als je de omgeving niet goed kent, wordt het aangeraden om op officiële kampeerterreinen te verblijven. Op onze website vind je alle kleine campings in Finland. Ideaal om je eigen rondreis door Finland te plannen of om een combinatiereis te maken met Zweden of Noorwegen.

campings gevonden

Sorteer op

Kies km straal: 0
0km
100km