IJsland, een kampeerland om te ontdekken

Bij kamperen denk je waarschijnlijk niet direct aan IJsland als vakantiebestemming, maar het is zeker mogelijk! Naast kampeerhutten en bed & breakfast is het mogelijk om te verblijven in je eigen tent, caravan of camper. IJsland kent talloze bijzondere landschappen, met geisers, watervallen, gletsjers en vulkanen. Kamperen in IJsland betekent overnachten op campings op unieke locaties. Je raakt hier zeker niet uitgekeken, IJsland is een kampeerland om te ontdekken!

Kamperen in IJsland is voor echte kampeerders!
Ben jij een echte kampeerder, die niet bang is voor een beetje wind, kou en eenvoudige faciliteiten? Ga dan eens de uitdaging met jezelf aan en ga in IJsland kamperen. Je zult beloond worden met afwisselende landschappen met prachtige uitzichten. Een unieke kampeerervaring.

Campings in IJsland
Er zijn meer dan 100 campings in IJsland verspreid over het hele land. Het plannen van een rondreis is dan ook niet heel lastig. Drukke campings hoef je in IJsland over het algemeen niet te verwachten. Het zijn veelal kleine campings met een wijds uitzicht. Bij enkele natuurwonderen van IJsland, die je zeker gezien moet hebben, vind je ook grotere campings. De campings zijn veelal open van begin juni tot midden september.

In ons overzicht vind je alle kleine campings in IJsland. Een handig overzicht om te beginnen met het plannen van een geweldige rondreis door IJsland.

campings gevonden

Sorteer op

Kies km straal: 0
0km
100km